Werkwijze

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij zullen geheel vrijblijvend de situatie bekijken en samen met u de mogelijkheden bespreken. Op deze manier kan er een passende offerte gemaakt worden en na akkoord zal uw gewenste dak naar alle tevredenheid gerealiseerd worden. Daarbij profiteert u van 10 jaar garantie. Ook service is een belangrijk punt in de ogen van ADK Dakwerken.

 

Want wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Icons_11

Stap 1: Kennismaking
U heeft een lekkage, uw dak is aan vervanging toe of u heeft verbouwplannen en bent op zoek naar een professionele dakdekkers. Dan kunt u met ons contact opnemen, voor het maken van een afspraak.
 Wij komen dan bij u langs en tijdens dit gesprek worden u plannen en wensen doorgenomen.

Icons_2

Stap 2: Offerte
Wij maken een vrijblijvende offerte aan de hand van de tekeningen en uw wensen. Binnen 1 week of vaak ter plekke kunnen wij deze offerte klaar hebben en plannen met u een vervolgafspraak.

Icons_31

Stap 3: Bespreking
Wij nemen contact met u op om de offerte uitgebreid toe te lichten, zodat u precies weet wat u aangeboden wordt.

Icons_5

Stap 4: Contract
Als u besluit met ons verder te gaan, wordt er een overeenkomst opgesteld en ondertekend. Vervolgens starten wij met de werkvoorbereiding en maken een planning. Aan de hand van deze planning kunt u altijd zien wat wanneer staat te gebeuren.

Icons_6kopie

Stap 5: Uitvoering
De werkzaamheden worden uitgevoerd. Tijdens de uitvoering hebben we regelmatig contact, hierbij wordt de voortgang met u besproken en kijken we tevens vooruit naar de komende activiteiten.

Icons_6kopie

Stap 6: Tijdens de uitvoering
Tijdens het proces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Indien u nog wensen heeft kunnen wij dit ter plekke met u bespreken en realiseren.

Icons_81-2

Stap 7: Oplevering
De werkzaamheden worden opgeleverd. Alle werkzaamgeden worden samen met u doorlopen en bekeken,  Eventuele op- of aanmerkingen worden genoteerd vervolgens zorg ik ervoor dat alle opleveringspunten zo snel mogelijk worden opgelost.

INTERESSE?

Laat hieronder uw gegevens achter voor een gratis dakinspectie. Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met u op. Direct een afspraak inplannen? Bel dan naar 06 1991 5768.

BEL MIJ TERUG