24Uurs lekkage service

Storm schade of een fikse regenbui zorgen vaak voor een piek in reparatie werkzaamheden. Een lekkage is al vervelend genoeg en vraagt de nodige aandacht bij het schoonmaken en opruimen van de gevolgen. Hierdoor blijft een deugdelijke aanpak van de oorzaak vaak achterwege. Juist voor dit soort calamiteiten beschikken wij over een service dienst. Deze dakservice helpt u graag met het snel en correct uitvoeren van een nood reparatie of bij herstelwerkzaamheden van uw dak. Klanten met een onderhoudscontract en vaste opdrachtgevers helpen we veelal op de dag van de melding al.

 

BIJ EEN NOODGEVAL OP HET DAK BELT U 06 – 1991 5768

WIJ ZIJN OOK BEREIKBAAR IN HET WEEKEND EN TIJDENS VAKANTIE.

 

Dakservice in de regio Eindhoven
Speciaal voor herstelwerkzaamheden en klein onderhoud aan uw dak hebben wij deze dakservice opgezet. Dagelijks verlenen onze vakkundige dakdekkers in de regio Eindhoven service bij noodgevallen, reparatie en klein onderhoud aan alle soorten platte en hellende daken.

 

Materiaal bij reparatie aan het dak
Vanuit ons magazijn in Eindhoven kan onze dakservice snel en vakkundig reparaties verrichten. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment nieuwe en gebruikte dakmaterialen. Delen die vanwege reparatie worden vervangen zijn vaak goed zichtbaar vanwege het verkleuren en verweren door weersinvloeden. Om dit effect te verminderen hebben wij een breed assortiment gebruikte dakmaterialen op voorraad zoals dakpannen, gevelpannen, nokvorsten en meer. Onze dakservice adviseert u graag bij het maken van een keuze. Verder zijn we uitgerust met een breed scala aan gereedschappen en hulpmiddelen waardoor reparatie en herstel werk vakkundig en goed uitgevoerd wordt.

INTERESSE?

Laat hieronder uw gegevens achter voor een gratis dakinspectie. Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met u op. Direct een afspraak inplannen? Bel dan naar 06 1991 5768.

BEL MIJ TERUG