Hellend Dak

Een hellend of schuin dak vraagt vakkundigheid over verwerkingsvoorschriften, kwaliteitseisen en verankering. Bij ADK Dakwerken is deze vakkundigheid in ruime mate aanwezig. Bij ons kunt u ook ideeën opdoen van de verschillende soorten dakbedekking zoals dakpannen, sandwich platen, shingles, zink, koper of leien. Wij hebben speciaal voor u alle soorten, kleuren, types en maten verwerkt in een presentatieboek.  Daar kunt u tevens inspiratie opdoen voor de uitvoering van een dakkapel, dakvensters, dakrand of breiboord en de hemelwaterafvoer.

 

Dakpannen
De meest toegepaste dakbedekking voor een hellend dak zijn dakpannen. Er zijn keramische (klei) en beton dakpannen beide in veel verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Voor elke dakvorm is er wel een geschikt model of type in de handel te krijgen. Het verschil zit vaak ook in de kwaliteit/prijs verhouding, zo is een betonpan doorgaans goedkoper en gaat een keramische pan een leven lang mee met behoud z`n natuurlijke uitstraling.

 

Sandwich platen
Snel en goedkoop het dak van een schuur of loods dichtleggen kan eenvoudig met geisoleerde sandwichpanelen. De overspanning, isolatiewaarde en afwerking zijn van belang voor het maken van een keuze. Wij kunnen u daarbij uitstekend begeleiden.

 

Shingles
In veel opzichten denkt men bij shingles aan leien, alleen zijn shingles gemaakt van bitumen. Shingels zijn snel te monteren, voordelig en in veel kleuren leverbaar. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor schuurtjes, tuinhuisjes en dierenhokken.

INTERESSE?

Laat hieronder uw gegevens achter voor een gratis dakinspectie. Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met u op. Direct een afspraak inplannen? Bel dan naar 06 1991 5768.

BEL MIJ TERUG