Dakonderhoud & renovatie

Een specialist voor dakrenovatie of vervangen van bestaande daken, gevels en wanden is ADK Dakwerken uit Eindhoven. Bij dakrenovatie gaat het om maatwerkprojecten die vragen om een hoge mate van kennis en ervaring.

 

Dakrenovatie

Wij streven bij renovatieprojecten van b.v. woonhuizen, oude boerderijen, villa`s, kantoorpanden en fabriekshallen altijd naar een totaaloplossing. Dit betekend dat we naast het werken met kwalitatief hoogwaardige dakbedekking altijd de volgende overwegingen meenemen:

 

  • Past het nieuwe dak esthetisch bij het bestaande pand
  • Kunnen nieuwe technieken of materialen zorgen voor meer thermische of akoestische isolatie
  • Welke oplossing is het meest onderhoudsvriendelijk
  • Welke materialen passen binnen een duurzame oplossing

 

Dakonderhoud

Zolang het niet lekt zullen veel gebruikers zich weinig bekommeren om “het dak boven hun hoofd”. De reden hiervoor kan te maken hebben met de hoogte, bereikbaarheid en toegankelijkheid van een dak. Toch loont het zich om regelmatig bijvoorbeeld jaarlijks dakonderhoud uit te laten voeren zodat overlast en herstelkosten voorkomen worden.

 

Jaarlijks dakonderhoud
De onderhoudsdienst van ADK Dakwerken uit Eindhoven inspecteert dagelijks veel daken van bedrijven en particulieren in de regio. Vaak is hiervoor een contract afgesloten en wordt het meegenomen in de jaarlijkse planning en begroting.

 

Inspectie en schoonmaken
Tijdens dak onderhoud worden het dak en aanverwante onderdelen schoongemaakt en beoordeelt op levensduur, werking, kwaliteit en staat van onderhoud. Hierbij kunt u denken aan o.a.:

 

  • Nakijken en wassen van dakvensters, lichtkoepels en lichtstraten
  • Goten en afvoeren schoon en bladervrij maken
  • Dakranden en dakkapellen schoonmaken
  • Dakbedekking repareren
  • Dakpannen recht leggen, vastzetten  en indien nodig vervangen

 

Kritische of aandachtspunten punten die tijdens een dak inspectie aan het licht komen worden altijd op foto vastgelegd en kunnen in overleg uiteraard direct hersteld c.q. verholpen met de garantie dat het weer lang meegaat. De uitkomst van een dakinspectie is geheel vrijblijvend en indien gewenst kunnen alle aandachtspunten vertaald worden in een vrijblijvende offerte.

INTERESSE?

Laat hieronder uw gegevens achter voor een gratis dakinspectie. Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met u op. Direct een afspraak inplannen? Bel dan naar 06 1991 5768.

BEL MIJ TERUG