Dakbeheer: inspectie & reiniging

Dakinspectie

Daken zijn pas echt waterdicht, als ze perfect zijn uitgevoerd. Met het juiste dakdichtingssysteem en door betrouwbare vakmensen. Bovendien moet een dak goed onderhouden blijven. Zeker voor uw dak is dat van groot belang, want er schuilt een kapitaal aan uitrusting en dure goederen onder. U wil dus geen risico lopen.

 

Ernstige waterschade en de grote kosten die daaruit voortvloeien, kunnen de toekomst van uw pand zwaar hypothekeren. U kunt dat voorkomen door uw daken geregeld te laten nakijken. De meeste waarborg- of verzekeringscontracten schrijven trouwens uitdrukkelijk een jaarlijks onderhoud door de eigenaar voor. In uw belang!

 

Wie in dakcontrole investeert, eist een professionele aanpak. Koerts Dakwerken beschikt daarvoor over de nodige kennis en ervaring. Wij voeren dagelijks controles op de meest diverse daken uit. Wij ontdekken snel de risicofactoren en kunnen de vochtgevoelige plekken op uw dak meteen aanwijzen: dakranden, naadverbindingen, dakdoorbrekingen, blazen, scheuren… Bij twijfelgevallen nemen wij stalen.

 

Reiniging

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig.Indien dat onderhoud niet uitgevoerd wordt is de kans groot dat er vroegtijdige schade ontstaat. Oorzaak van de schade kan ook een verstopte afvoer zijn (tennisbal,bladeren) of een lekkage door een losse overlap waardoor water in de dakbedekking constructie kan komen. De frequentie van het onderhoud is sterk afhankelijk van de omgeving rondom het dak.

 

Wilt u graag, dat wij ieder jaar bij u langs komen, om de staat van uw dak te bekijken, uw dak schoon te maken en eventuele gebreken met korting te verhelpen.

INTERESSE?

Laat hieronder uw gegevens achter voor een gratis dakinspectie. Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met u op. Direct een afspraak inplannen? Bel dan naar 06 1991 5768.

BEL MIJ TERUG